Conferință dedicată Zilei Internaționale a Familiei la Râmnicu Vâlcea

Joi, 15 mai 2014, la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea a avut loc conferința cu tema „Ziua Internațională a Familiei”, potrivit arhiram.ro. Evenimentul a avut loc la inițiativa doamnei bibliotecar Ioana Pârnuță, Asociația Liga Femeilor Creștine Ortodoxe din Râmnicu Vâlcea fiind partener în acest demers.

În cadrul întâlnirii au luat cuvântul părintele conf. univ. dr. Ilie Ivan, psih. Daniela Predișor, psih. Octaviana Nițoi, consilier nutriție Marina Cârjaliu-Murgea, iar din partea auditoriului părintele prof. dr. George Pomenește. Moderatorul evenimentului a fost doamna Elena Ciungan.

„În Sala de Conferințe a Bibliotecii Județene au fost prezente membre ale Asociației Liga Femeilor Creștine Ortodoxe, membri CAR Pensionari „Alexandru M. Alexiu” din Vâlcea, elevi de la Liceul Tehnologic „Oltchim” și de la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu Vâlcea.

În urma evenimentului, ca o temă de gândire a ceea ce înseamnă familia, răsună cuvintele doamnei psih. Daniela Predișor, membră a Ligii Femeilor Creștine Ortodoxe: „Dacă o casă se construiește cu piatră și cărămidă, o familie se construiește cu iubire și răbdare”, ne-a relatat Antoanela Enăcache de la Asociația Liga Femeilor Creștine Ortodoxe din Râmnicu Vâlcea.

Comentarii Facebook


Știri recente