Conferință ASCOR la Craiova

Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români (ASCOR), filiala Craiova, a organizat marți, 5 februarie, conferința cu tema „Să nu ne răzbunați!”. Aceasta a avut loc în Sala „Mitropolit Nestor Vornicescu” din cadrul Facultății de Teologie a Universității din Craiova și a fost susținută de ieromonahul Moise Iorgovan, de la Mănăstirea Oașa din județul Alba, după cum informează Ziarul Lumina, Ediția de Oltenia.

„Conferința s-a desfășurat sub genericul «Să nu ne răzbunați!», după titlul cărții semnate de părintele călugăr Moise Iorgovan, care prezintă drama românilor din Basarabia în timpul regimului comunist. Cu acest prilej, participanții au putut viziona și un film documentar în care au fost prezentate mărturiile unor basarabeni deportați în Siberia, iar la final, invitatul manifestării a răspuns la întrebările venite din sală”, a precizat Mihai Cătălin Budan, președintele ASCOR Craiova.

Aceeași conferință a fost organizată în seara zilei de miercuri, la Cercul Militar din Târgu Jiu, de către studenții ascoriști, membri în filiala „Sfântul Irodion de la Lainici”, Târgu Jiu.

Comentarii Facebook


Știri recente