Conferinţă administrativă în Protopopiatul Sector 2 Capitală

La Centrul cultural-misionar Familia a avut loc joia aceasta, 03 decembrie 2015, o conferință administrativă a Protopopiatului Sector 2 Capitală, informează TRINITAS TV.

Delegatul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel la eveniment a fost Părintele Consilier Dumitru Ștefănescu. De asemenea, invitatul de seamă al conferinței a fost Domnul Neculai Onțanu, Primarul Sectorului 2 al Capitalei.

„Aş vrea să vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost alături de Biserică sau unii de alţii în momente grele. Am trecut printr-o perioadă mai grea în care s-a probat coeziunea noastră. Sigur că este loc de mai bine şi s-a văzut şi acest aspect. Noi trebuie să fim uniţi permanent, dar mai ales în momente din acestea dificile”, a spus Pr. Protopop Ioan Popescu de la Protopopiatul Sector 2 Capitală.

În cadrul conferinței, Părintele profesor Alexandru Gherasim a susținut un referat intitulat Ascultare și libertate.

Au fost dezbătute de asemenea diverse probleme cu care se confruntă preoții în parohiile pe care le păstoresc. Cu acest prilej, Părintele Protopop a subliniat importanța implicării Ligii Tineretului Creștin Ortodox în activitățile desfășurate în cadrul parohiilor.

Comentarii Facebook


Știri recente