Concursul național „Lăudați pe Domnul!”

În perioada 1 martie – 27 octombrie 2015, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, se desfășoară a VIII-a ediție a Concursului Naţional de Muzică Bisericească „Lăudați pe Domnul!”, informează TRINITAS TV.

Manifestarea este organizată de Sectorul teologic-educaţional al Patriarhiei Române, în parteneriat cu Societatea Română de Radiodifuziune și se desfășoară pe două secțiuni. Este vorba despre interpretare – secțiune adresată formațiilor corale; și compoziție muzicală – secțiune la care vor participa creatorii de muzică bisericească din cuprinsul Patriarhiei Române

Ediţia a VIII-a a concursului se înscrie între manifestările dedicate anului 2015, declarat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române An omagial al misiunii parohiei şi mănăstirii astăzi şi An comemorativ al Sfântului Ioan Gură de Aur şi al marilor păstori de suflete din eparhii. Informații complete referitoare la concursul național de muzică bisericească „Lăudați pe Domnul!”, se pot obține de pe site-ul oficial al Patriarhiei Române, www.patriarhia.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente