Concursul de creație literară Talente Vlăscene

În perioada 10 octombrie – 5 decembrie, Catedrala Episcopală ,,Adormirea Maicii Domnului, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, desfășoară concursul de creație literară ,,Talente Vlăscene”.

Concursul va avea două secțiuni: proză și poezie. La acest concurs pot participa tineri cu vârste cuprinse între 12 – 18 ani. Participanții vor trimite pentru secțiunea „proză”, un eseu, o schiță sau nuvelă, iar pentru secțiunea poezie un număr de 5 creații. Lucrările vor fi primite alături de un C.V. care să cuprindă numele, adresa, numărul de telefon, adresa de email și unitatea de învățământ din care face parte. Scopul acestui concurs este acelea de a descoperi și de a promova elevi talentați, dar mai ales de a fi un bun prilej ca tinerii să petreacă cât mai mult timp în minunata lume a cărților. Lucrările pot fi trimise pe adresa Catedralei Episcopale, Șoseaua București, numărul 12, la adresa de email: [email protected], sau înmânate personal Părintelui Alexandru Stroe, coordonatorul concursului.

Premierea câștigătorilor se va face în data de 5 decembrie, la Centrul pentru copii și tineret ,,Sf. Ioan Valahul, din incinta Centrului Eparhial, potrivit episcopiagiurgiului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente