Concurs internațional pentru coruri de copii la Iași. Paula Seling va concerta în cadrul evenimentului

Concursul Internaţional pentru coruri de copii Cantus Mundi va avea loc sâmbătă, 8 iulie 2017, de la ora 9:00, în sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților din Iași.

Competiția se adresează corurilor de copii din şcoli cu profil muzical şi din școli generale. La cele două subsecţiuni vor concura 16 coruri din România, Ucraina, Republica Moldova și China, notează doxologia.ro.

Evenimentul face parte din cadrul ediției a cincea a Festivalului – Concurs Coral Internațional Gavriil Musicescu.

În cadrul aceluiași eveniment, sâmbătă seara, de la ora 19.00, iubitorii de muzică sunt invitați în Grădina Palas, la Concertul Internațional Extraordinar Cantus Mundi.

Vor urca pe scenă corurile de copii de la secţiunea dedicată lor. Invitaţii speciali vor fi Anna Ungureanu, dirijorul Corului Naţional de Cameră Madrigal, şi cântăreața Paula Seling.

Accesul publicului la eveniment este gratuit. Concertul va fi transmis live pe site-ul şi pagina de Facebook ale Asociaţiei Iubire şi Încredere.

Nouă zile de concerte la Iași: Festivalul-Concurs Coral Internațional pentru Tineret Gavriil Musicescu (Programul evenimentelor)

A cincea ediție a Festivalului – Concurs Coral Internațional pentru Tineret Gavriil Musicescu va avea loc la Iași în perioada 1-9 iulie 2017, informează doxologia.ro. Festivalul organizat de Asociaţia Iubire şi Încredere oferă publicului ieşean nouă zile de experiențe muzicale şi culturale alături de peste 30 de coruri şi personalităţi de renume internațional din România,…

Comentarii Facebook


Știri recente