Concert umanitar la Buzău

Grupul de psalți „Tronos” al Patriarhiei Române a susținut ieri, 19 septembrie, în Catedrala Arhiepiscopală „Înălțarea Domnului” și „Sfinții Trei Ierarhi” din municipiul Buzău, un concert umanitar pentru ajutorarea pruncului Siluan Bota din Brașov, în vârstă de 7 luni, al cărui caz l-ați putut urmări în materialele informative difuzate de TRINITAS TV.

Evenimentul a debutat cu un recital al unui cor alcătuit de maici de la Mănăstirea Rătești și de eleve de la Liceul Teologic Ortodox „Sf. Epifanie al Ciprului”, din municipiu.

La eveniment a fost prezent și Înaltpreasfințitul Părinte Epifanie, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei: „Dragii mei, mă bucur că un grup important al corului Tronos de muzică psaltică s-a alăturat micuțului Siluan, iar acest cor se deplasează în diferite locuri susținând concerte pentru a-l ajuta”, a declarat Înaltpreasfinția Sa.

În urma concertului, aseară s-au strâns peste 21.000 lei și 225 euro, Siluan mai având nevoie de aproximativ 16.000 euro.

Pentru informații legate de cazul lui Siluan puteți suna la numărul de telefon 0722.937.750 sau puteți accesa blogul bebesiluan.wordpress.com

Comentarii Facebook


Știri recente

25 de citate pro-viață de la Patriarhul Daniel

În preajma Bunei Vestiri, când sărbătorim Întruparea Mântuitorului în pântecele Fecioarei Maria și participăm la marșurile pentru viață organizate în numeroase localități din România și Republica Moldova, Basilica.ro prezintă 25 de citate pro-viață de la…