Concert Pascal la Ploiești

Duminică 4 mai 2014, la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Municipiul Ploiești, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul României a avut loc Concertul de Paști susținut de Corala Preoților din Protoieria Ploiești.

„Această acțiune a avut loc în Duminica Mironosițelor, tocmai pentru a marca ziua femeilor creștine care se ostenesc pentru a-și crește copii frumos întru Hristos. Corala a interpretat cu așa măiestrie piesele încât după fiecare piesă au fost aplaudați la scenă deschisă. La final am ținut cuvânt de învățătură despre mamele și femeile creștine arătând ce rol determinant au în biserică în familie și în societate. La acest concert prezența credincioșilor a fost deosebit de mare. Sperăm ca această manifestare să se repete an de an la Duminica Mironosițelor, încercând ca prin rugăciune și prin artă să-i înălțăm sufletește și să-i apropiem cât mai mult pe fii noștri duhovnicești de Bunul Dumnezeu”, a spus Pr. Protoiereu Ștefan Mușat

În cadrul acestui concert au fost interpretate piese corale religioase legate de perioada Postului Mare și de Sfintele Paști, dar și piese corale populare și totodată s-au recitat poezii religioase.

Comentarii Facebook


Știri recente