Concert de muzică religioasă la Parohia Nașterea Domnului

La Parohia „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca a avut loc un eveniment cultural cu scopul de a promova talentele artistice interpretative ale copiilor, informează „Ziarul Lumina”.

Credincioșii de toate vârstele au participat la un concert de muzică religioasă în interpretarea Mariei Taloș, în vârstă de 9 ani. Cele 12 cântece religioase interpretate de mica solistă sunt înregistrate în primul ei CD, „Cântând cu îngerii”, care a fost deja prezentat la Cluj-Napoca și la Huedin. „Maria cântă îngerește cu glas luminos și cristalin, ea nu cântă ca diecii la strană, ci ca un copil înzestrat de Dumnezeu cu har și cu părinți care o ajută. Copiii care au talent trebuie descoperiți și promovați”, a spus pr. paroh Nicolae Buda.

Maria Taloș este elevă în clasa a II-a la Liceul Tehnologic „Vlădeasa” din Huedin și în anul II la Școala de Muzică „Augustin Bena” din Cluj-Napoca, clasa prof. Irina Comănescu. A avut mai multe apariții la radio și la televiziune, a obținut premii naționale și un premiu special internațional. Pentru primul ei CD, Maria a lucrat sub directa îndrumare a prof. Petronela Ta-loș, la partea vocală, iar concep-ția muzicală aparține pr. Ciprian Taloș. Prin acuratețea și frumusețea interpretării, dar și prin curăția sufletului ei de copil, mica interpretă a dăruit tuturor celor prezenți momente impre-sionante, pline de emoție.

Comentarii Facebook


Știri recente