Concert de colinde la Parohia Vidra, jud. Ilfov

În data de 20 decembrie 2015, la inițiativa Preacucernicului Părinte Cristian-Nicolae Preda, Paroh la Parohia Vidra cu hramul Sfântul Dimitrie, Protoieria Ilfov Sud, a avut loc un concert de colinde la care au participat un număr impresionant de copii, aproximativ 200, din cadrul Liceului Teoretic Alexandru Rosetti, al Școlilor Generale din Vidra, precum și copii ai credincioșilor din parohie. De asemenea, Preacucernicul Părinte Cristian Preda a interpretat, în cadrul concertului de colinde, alternativ, mai multe colinde cu specific tradițional românesc, fiind un iubitor al muzicii bisericești și al cântărilor religioase tradiționale.

Perioada recentă a cunoscut o importantă implicare a Bisericii în activitățile cu tinerii din parohie, iar participarea într-un număr atât de mare a copiilor la acest concert fiind și roada muncii depusă de Preacucernicul Părinte Paroh Cristian Preda în cadrul orelor de Religie predate la 13 clase din cadrul școlilor din parohie în primul semestru al anului școlar 2015.

Tinerii au primit din partea parohiei multe daruri, sponsorizate de diverse firme, dar și de credincioșii parohiei. Bucuria tinerilor și a copiilor s-a încununat prin apariția impresionantă a lui Moș Crăciun, evidențiat ca invitat special la acest eveniment.

În fiecare an în Parohia Vidra se vor organiza concerte tradiționale în Duminica dinaintea Nașterii Domnului, precum și în Duminica Floriilor.

Comentarii Facebook


Știri recente