Concert de colinde la Biserica Sf. Mironosiţă Maria Magdalena din Bucureşti. Numeroşi credincioşi au audiat recitalul muzical

În data de 04 Decembrie 2016, în Biserica închinată Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, strada Pridvorului nr. 6A Sector 4, a avut loc un eveniment cultural. După Sfânta Liturghie, formația Cvartet Passione și Corul Sfânta Maria Magdalena au interpretat colinde bisericești în prezența unui număr mare de credincioși, potrivit Pr. paroh Sebastian Gabor.

Alături de cele două coruri, au interpretat colinde strămoșești și copiii de la Grădinița Pro Kinder din București. După acest concert cultural-artistic, parohia a oferit copiilor cadouri cu jucării și dulciuri, precum și o agapă tuturor celor care au participat la Sfânta Liturghie și la audiţie.

Acest eveniment s-a desfășurat în contextul Anului omagial 2016 în Patriarhia Română. Organizatori au fost părinţii slujitori de la această parohie: Pr. Paroh Sebastian Gabor, Pr. Coslujitor Mihai Pârvu și Diac. Marian Mihai.

Comentarii Facebook


Știri recente