Concert de cântări religioase prepascale

Corul mimico – gestual „Anghelos”, al Asociației Vasiliada, format din elevi cu deficiențe de auz și vorbire ai Școlii Speciale „Sfântul Vasile” din Craiova, a participat duminică seara, alături de Paula Seling, la un concert special prilejuit de Sfintele Sărbători de Paște, informează mitropoliaolteniei.ro

Evenimentul a avut loc în Sala Radio România din București, începând cu ora 19.00. Cu această ocazie, copiii, coordonați de părintele Adrian Stănulică, președintele Asociației Vasiliada, ONG patronat de Mitropolia Olteniei, au transmis în limbaj mimico – gestual cântări religioase interpretate de Paula Seling. Corul a fost aplaudat îndelung de cei prezenți în sală, reușind să câștige simpatia publicului și să atragă cuvinte de apreciere din partea îndrăgitei cântărețe Paula Seling. „Este o bucurie ca de fiecare dată să fiu alături de acești copii deosebiți și m-am bucurat în aceeași măsură să văd că lucrurile pe care le fac împreună cu Asociația Vasiliada pot să ajute atâția oameni. Cântecele religioase interpretate în această seară au fost incluse pe un CD iar acest album, în forma lui ca CD, l-am dăruit lor pentru a folosi fondurile în cadrul asociației, în folosul celor aflați în nevoie”, a precizat Paula Seling.

Părintele Stănulică a subliniat realizările aduse de această colaborare și mulțumirea că an de an, Paula Seling sprijină Asociația Vasiliada prin participarea la concertul caritabil „ColinDar cu Paula Seling”. „Este o mare mulțumire că de aceste sărbători putem aduce lumină în sufletele oamenilor prin aceste frumoase cântări, rod al colaborării noastre cu doamna Paula Seling, o colaborare care, iată, a devenit tradiție, având în vedere că sunt deja șapte ani de când ne străduim împreună să demonstrăm oamenilor că acești copii ai Școlii Speciale „Sfântul Vasile” au multe de oferit”, a adăugat părintele Adrian Stănulică, președintele Asociației Vasiliada.

Comentarii Facebook


Știri recente