Comentarii literare pe înțelesul tuturor în „Pagini despre satul românesc”, de Alex Ștefănescu

Criticul Alex Ștefănescu a publicat comentariile literare făcute în cadrul emisiunii „Pagini despre satul românesc” într-un volum cu același nume.

Este vorba de comentarii la operele literare despre satul românesc prezentate în contextul Anului omagial 2019, dedicat de Patriarhia Română satului românesc. Volumul apare la Editura Trinitas, în colecția Media Christiana, Seria Trinitas TV.

În prefața lucrării, Academicianul Ioan-Aurel Pop subliniază calitățile de comunicator a criticului.

„Alex Ștefănescu este opusul criticului înfricoșător, sever sau chiar rău care te lasă fără grai. Și asta, în ciuda marii sale capacități de analiză, a judecăților sale drepte și neiertătoare, a repudierii improvizației, semidoctismului sau incompetenței”, scrie Președintele Academiei Române.

„Felicitări, domnule Alex Ștefănescu și mulțumiri veșnice pentru arta de a ne revela literatura pe înțelesul tuturor”, transmite Ioan-Aurel Pop.

Poți răsfoi cartea accesând acest link.

Volumul de față poate fi poate fi achiziţionat prin intermediul site-ului Librăriei Cărților Bisericești, prin comandă la [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 021.335.21.28.

Foto credit: Librăria Cărților Bisericești

Comentarii Facebook


Știri recente