Colindători la Reședința Mitropolitană din Sibiu

Grupuri de colindători din Mitropolia Ardealului  l-au colindat, la Reședința Mitropolitană din Sibiu, pe Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului. Manifestarea  a avut loc  în perioada 20-21 decembrie 2016, notează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

Ierarhul a fost colindat de grupuri de copii din parohii, școli și licee din Arhiepiscopia Sibiului, de preoții din Protopopiatul Sibiu și din Protopopiatul Rupea, precum și monahi de la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus, de la Mănăstirea Sfântul Dimitrie din Sighișoara, precum și de la mai multe mănăstiri de maici din eparhie.

Colindătorii au fost îmbrăcați în costume populare specifice comunităților din care provin, au prezentat obiceiuri de Crăciun din zona respectivă.

La Reședința Mitropolitană au colindat și reprezentanții asociațiilor de revoluționari din Sibiu, reprezentanții Jandarmeriei Brașov, dar și o ceată de colindători din Maramureș.

În cuvântul de binecuvântare, Mitropolitul Ardealului le-a mulțumit tuturor colindătorilor pentru gândurile bune transmise, i-a binecuvântat și le-a oferit daruri.

 

Comentarii Facebook


Știri recente