Colindători la Palatul Patriarhiei

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a primit în această seară în Sala Europa Christiana a Palatului Patriarhiei vizita a noi colindători. Astfel, Preafericirea Sa a fost colindat de către membrii Asociației A.S.C.O.R-București, dar și de grupul de tineri al Asociației Oastea Domnului tot din Capitală.

După cum ne informează Radio TRINITAS, la finalul programului artistic Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe a mulțumit colindătorilor pentru modul în care propovăduiesc cuvântul lui Dumnezeu.

„Vă dorim sănătate, bucurie și ajutor de la Dumnezeu în tot lucrul bun ca să continuați misiunea de propovăduire a Evangheliei Mântuitorului Iisus Hristos ca iubire nesfârșită și netrecătoare pentru umanitate și ca bucurie în Duhul Sfânt”.

Colindătorii prezenți au primit la sfârșit daruri din partea Patriarhului României.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…