Cluj – Napoca | Hrană caldă oferită zilnic pentru 50 persoane fără posibilități materiale. Parohia „Sfânta Treime” se preocupă de existența lor de peste doi ani de zile

Aproximativ 50 persoane fără posibilități materiale, găzduiți de Centrul Social de Urgență din Cluj-Napoca, beneficiază în fiecare zi de marți de masă gratuită oferită de Parohia Ortodoxă Sfânta Treime din Cluj-Napoca, informează radiorenasterea.ro

Mâncarea este gătită în bucătăria centrului, de trei voluntari ai parohiei, care petrec mai bine de 6 ore pentru pregătirea unei mese gustoase. Potrivit părintelui paroh Cristian Baciu, parohia se implică pentru a aduce o alinare în viața acestor oameni care nu este deloc ușoară.

În acest fel dorim să ne implicăm pentru alinarea suferințelor. Pe de o parte, în calitate de slujitori ai Bisericii avem datoria să fim alături de cei nevoiași. Pe de altă parte, oferim posibilitatea comitetului social și credincioșilor parohiei pentru a face o faptă bună, a declarat părintele Cristian Baciu.

Credincioșii Parohiei Sfânta Treime au răspuns pozitiv chemării la voluntariat, astfel că în fiecare zi de marți trei voluntari vin pentru a le aduce o bucurie celor 50 oameni fără posibilități financiare.

Prima vizită din noul an a părintelui paroh a avut loc marți, 17 ianuarie 2017. Părintele s-a rugat cu acest prilej împreună cu beneficiarii centrului, i-a întrebat de ce au nevoie și le-a adresat un cuvânt de încurajare: Astăzi am venit pentru a-i încuraja, pentru a le transmite un gând bun și dovada că suntem alături de ei.

Parohia Ortodoxă Sfânta Treime din Cluj-Napoca oferă gratuit masa pentru oamenii îngrijiți în acest centru de mai bine de doi ani.

Comentarii Facebook


Știri recente