Clasament cu cele mai de succes postări publicate anul trecut pe pagina noastră de Twitter

Întrucât interacţiunea dintre urmăritori şi postările canalului oficial de Twitter al Agenţiei de ştiri Basilica creşte în mod constant, dorim să vă prezentăm un top al celor mai de succes tweet-uri pe anul 2018.


Patriarhia Bulgară a anunțat marți, 13 februarie 2018, că Moș Dobri Dobrev, supranumit „Cerșetorul pentru Hristos”, unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți oameni din Bulgaria, a trecut la Domnul, la vârsta de 103 ani.

Moș Dobri Dobrev a fost foarte iubit în Bulgaria. Poate că datorită popularităţii sale ocupă primul loc în clasamentul nostru.


Potrivit statisticilor Twitter, infograficele cu rezoluţii duhovniceşti, pe care le promovăm în speranţa că pot genera un real folos duhovnicesc, au un impact deosebit asupra cititorilor.


Ne pasă ca oamenii să citească tot mai mult şi de aceea lansăm tweet-uri care privesc acest hobby tot mai apreciat, postarea de mai sus fiind în Top 3 pe 2018.


Ziua de 1 decembrie 2018, dată istorică de altfel, a demonstrat că românii, oriunde ar fi, ţin la ţara unde s-au născut şi au crescut, promovând mesajele de Centenar.


Amabilitatea, una din virtuţile care îl susţin pe om în viaţa de zi cu zi, a fost valorificată prin acest infografic aflat pe poziţia a 5-a.


Tot mai mulţi români rezonează cu importanţa păstrării valorilor creştine în societatea contemporană, dovadă fiind şi interacţiunea cu postarea noastră prin care am prezentat atitudinea purtătorului de cuvânt al Patriarhiei Române cu privire la acest subiect.

Tweet-ul de mai sus, care ocupă locul 6, a închis clasamentul nostru privind activitatea pe Twitter.

Foto Credit: stratablue.com

Comentarii Facebook


Știri recente