Cinci familii aflate în situații foarte dificile ajutate de Mănăstirea Hadâmbu „în cinstea pruncului Iisus”

Cinci familii cu posibilități materiale foarte limitate din comuna Andrieșeni, județul Iași, au primit marți, 17 decembrie 2019, diferite daruri și alimente din partea Mănăstirii Hadâmbu, în cadrul campaniei „Daruri în cinstea pruncului Iisus”.

Starețul Arhim. Nicodim Gheorghiţă a mers personal să ofere alimente, lenjerie, jucării, dulciuri şi alte bunuri care să aducă bucurie în primul rând copiilor, informează Mănăstirea Hadâmbu.

Cele 30 de persoane vizate se află în situații delicate. Între acestea se numără o familie cu 9 copii, dar și doi vârstnici care trăiesc în condiții extreme într-o casă dărăpănată fără curent electric.

Părintele stareț a spus că va încerca să caute „oameni cu suflet mare” pentru a mijloci construirea unei locuințe decente pentru cei doi. Mănăstirea a mai făcut un astfel de gest pentru o familie din localitatea Ion Neculce.

Prin intermediul campaniei „Daruri în cinstea pruncului Iisus”, Mănăstirea Hadâmbu doreşte să-i sensibilizeze şi să-i determine pe toţi românii buni, harnici şi darnici, să înmulţească faptele de milostenie mai ales în perioada sărbătorilor închinate Naşterii Domnului.


Foto credit: Constantin Ciofu

Comentarii Facebook


Știri recente