CFR Călători a lansat o aplicație pentru achiziționarea biletelor pe telefonul mobil

CFR Călători a lansat joi o aplicație pentru achiziționarea biletelor de tren: „CFR Călători mersul trenurilor și bilete online”.

Călătorii au acces rapid la achiziționarea biletelor standard, dus-întors, dar și selectarea paturilor pentru vagoanele de dormit sau tip cușetă.

Ei pot, de asemenea, adăuga bilete pentru animale de companie sau bicicletă.

Pentru început, aplicația va fi disponibilă pe telefoanele inteligente cu sistem de operare Android (minimum versiunea Android 5.1).

Aplicația este disponibilă în testare deschisă pentru o perioadă de 30 de zile și va fi îmbunătățită în funcție de recomandările clienților. Ea oferă următoarele funcții:

  • confirmarea email-ului direct în aplicație – deschiderea unui email din care se va accesa direct aplicaţia pentru confirmarea înregistrării sau resetarea parolei;
  • autentificarea pe o perioadă nedeterminată;
  • listarea biletelor nu mai presupune căutarea după o dată de început și una de final, ci sunt afișate ultimele 50 de comenzi;
  • link-uri rapide și autentificare automată modificarea călătoriei, renunțarea la călătorie sau emiterea de facturi;
  • notificări în aplicație și informații utile în ziua plecării trenului;
  • sugerează, în baza istoricului de bilete cumpărate, locațiile de plecare /sosire pentru următoarea călătorie a utilizatorului;
  • funcționalitate offline – odată încărcată lista comenzilor și vizualizat PDF-ul biletului, unele operațiuni pot fi făcute și fără conexiune la internet, spre exemplu prezentarea în tren către conductor a biletului într-o zonă fără semnal.

Instalează pe telefon „CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” accesând magazinul Google Play.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional care efectuează transport public de călători pe calea ferată. Mai multe informații despre circulația trenurilor la www.cfrcalatori.ro.

Foto credit: Facebook / CFR Călători

Comentarii Facebook


Știri recente