Cerc pastoral la parohia ilfoveană Izvorani

La Biserica Parohiei Izvorani, Protopopiatul Ilfov Nord, a avut loc joi, 20 februarie, un cerc pastoral cu tema „Sfânta Taină a Spovedaniei și Sfânta Taină a Euharistiei”. Au participat 15 preoți din Cercul pastoral al Protopopiatului Ilfov Nord, care cuprinde următoarele parohii: Izvorani, Tâncăbești, Vlădiceasca, Ghermănești, Dobroșești, Ciofliceni, Siliștea Snagovului, Gruiu, Lipia, Bojdani, Nuci, Netezești, Sudiți, Micșuneștii Mari și Merii Petchii.

Cercul pastoral a fost precedat de slujba Vecerniei și de slujba Acatistului Sfintei Cruci, săvârșite de preoții ilfoveni. În cadrul întâlnirii, părintele Ștefan Dan Marian de la Parohia Sudiți a susținut un referat cu tema „Taina Sfintei Spovedanii”, iar părintele Gabriel Florin Darie de la Parohia Siliștea Snagovului a susținut o comunicare cu tema: „Sfânta Euharistie – Taina Unității Bisericii”.

La finalul întâlnirii, părintele Cristian Burcea, protoiereul Protopopiatului Ilfov Nord, a rostit un cuvânt de învățătură privind Anul omagial al Sfintei Euharistii și al Sfintei Spovedanii, subli­niind importanța acestor Taine în viața credincioșilor.

Comentarii Facebook


Știri recente