Centrul „Sfânta Alexandra Împărăteasa” are un nou coordonator

Tudor Buțu este noul coordonator al Centrului de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa” din București. Și-a început activitatea din data de 7 septembrie 2020, preluând funcţia de la Alexandra Nadane.

Noul coordonator îşi defineşte trăirile recente prin sintagma: „Ce faci, te face”.

„Astfel aș sintetiza tot ceea ce s-a întâmplat cu mine din anul 2012, când am început să studiez Teologia și când am organizat primul concurs de alergare ȋn scop caritabil ȋn Munții Cozia”, a declarat Tudor Buţu.

Este o mare bucurie să văd cum au înaintat lucrurile ȋn acest interval de timp, din simplu fundraiser și organizator de evenimente caritabile am ajuns, iată, coordonator al Centrului Sf. Alexandra. Mulțumesc Alexandrei Nadane pentru încredere și mă rog lui Dumnezeu să ne ajute să ducem la bun sfârșit tot ceea ce ne vom propune să realizăm.

Tudor Buțu a absolvit în 1999 Facultatea de Istorie din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, iar în 2017 a încheiat studiile la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București.

În 2004 a absolvit un master ȋn Studii Europene la Universitatea din Leipzig, Germania, iar până în prezent a lucrat ca manager într-o companie româno-austriacă. Din 2016, Tudor coordonează organizarea Crosului pentru viață, eveniment caritabil care a reunit în șase ediții 1.731 de participanți. Este căsătorit și are două fete.

Alexandra Nadane, directorul executiv în cadrul Asociației pentru sprijinirea femeii însărcinate, a spus că decizia lui Tudor vine „ca o continuare firească a implicării pe care a avut-o în ultimii ani în activitățile pro-viață”.

„Mă bucur foarte mult că Tudor a acceptat să se alăture echipei Centrului Sf. Alexandra în calitate de coordonator. Un da spus într-un moment important, atunci când a preluat organizarea Crosului pentru viață, i-a deschis inima către o nevoie vitală: sprijinirea femeilor în criză de sarcină și a copiilor nenăscuți”.

Alexandra Nadane a declarat că nu va renunţa la ajutorul oferit femeilor în criză de sarcină

„Voi fi în continuare alături de echipa Centrului de consiliere și sprijin pentru părinți și copii «Sfânta Alexandra Împărăteasa», iar activitatea mea va continua la Centrul de consiliere și informare «Sfânta Împărăteasă Elena» și prin implicarea în noi proiecte pro-viață. Ambele centre funcționează în cadrul Asociației pentru sprijinirea femeii însărcinate și a familiei”.

Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii Sfânta Alexandra Împărăteasa din București a fost inaugurat și sfințit în data de 1 octombrie 2017.

Comentarii Facebook


Știri recente