Centrul Sf. Nectarie al Arhiepiscopiei Bucureștilor a primit echipament de protecție în valoare de peste 5.000 de euro

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureștilor a primit o donație de echipament medical de protecție în valoare de peste 5.000 de euro înainte de Sfintele Paști.

Donația constă din 1.000 de măști cu două straturi, 1.000 de măști cu trei straturi, 500 de halate din polipropilenă și 500 de combinezoane în valoare totală de 24.700 lei (aproximativ 5.100 Euro).

Echipamentul a fost donat de omul de afaceri bucureștean Teia Sponte și va preveni infectarea cu noul coronavirus a personalului medical care îngrijește beneficiarii.

Adriana Căruntu, directorul centrului, i-a mulțumit donatorului în numele angajaților pentru susținerea permanentă oferită în ultimii ani și pentru donația recentă, despre care a spus că „este vitală pentru o bună desfășurare a activității de îngrijiri paliative în această perioadă”.

Centrul de îngrijiri paliative „Sfântul Nectarie Taumaturgul” al Arhiepiscopiei Bucureștilor este singurul spital privat din București care aparține Bisericii Ortodoxe Române, serviciile fiind decontate aproape integral prin Casa de Asigurări de Sănătate.

Însă, mai ales în perioada actuală, există multe nevoi neacoperite, pentru care orice donație este binevenită.

Date necesare pentru donație:

Fundația Bucuria Ajutorului
Cod Fiscal: 27303715
Cont: RO18RNCB0069121154240001
Banca: B.C.R. Libertății
Contact: [email protected]

Foto credit: Ziarul Lumina / Mihnea Păduraru

Comentarii Facebook


Știri recente