Centrul de tineret din Oţelu Roşu şi-a sărbătorit ocrotitorii

La sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena, tinerii din cadrul Centrului de tineret din Oţelu Roşu din Județul Caraș-Severin au trăit bucuria rugăciunii şi a împărtăşirii împreună cu credincioşii Parohiei „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din localitate, participând la Sfânta Liturghie pentru a-şi sărbătorii aşa cum se cuvine ocrotitorii, a precizat Darius Herea.

În cadrul Sfintei Liturghii, oficiată de părintele paroh Oltean Liciniu Gheorghe şi părintele profesor Vasiloni Vidu Marius, tinerii s-au împărtăşit cu Sfintele Taine, împreună cu alţi credincioşi ai parohiei.

La finalul Sfintei Liturghii, după cuvântul de învăţătură, rostit de către părintele paroh, tinerii, îmbrăcaţi în costume tradiţionale, specifice zonei Văii Bistrei, coordonaţi de către pr. prof. Vasiloni Vidu, au susţinut un program, care a debutat cu o scurtă prezentare a importanţei faptelor Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena pentru viaţa Bisericii, continuând cu poezii şi cântece religioase specifice perioadei Penticostalului şi încheind cu tradiţionalul „La Mulţi Ani” pentru toţi cei ce şi-au sărbătorit onomastica.

Comentarii Facebook


Știri recente