Centrul de Servicii Sociale din Parohia Românași şi-a primit beneficiarii

Luni, 8 iunie 2015, în cadrul Centrului de Servicii Sociale „Sfântul Gheorghe” din Parohia Românași, Episcopia Sălajului, au fost primiți primii beneficiari. 38 de elevi din clasele I-IV de la școlile din Românași și Poarta Sălajului au fost înscriși la activitățile ce se derulează în cadrul Centrului de zi. În intervalul orar 12.00- 18.00 copiii servesc masa, au program de igienă personală, participă la activități educative și recreative, beneficiază de consiliere psihologică și spirituală. Activitățile se desfășoară sub coordonarea Preacucernicilor Părinți Gabriel Gârdan și Gheorghe Gherman, după cum ne-a transmis Arhid. Adrian Onica.

Centrul de Servicii Sociale „Sfântul Gheorghe” a fost inaugurat în data de 23 mai 2015 în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Andrei și a Preasfințitului Părinte Episcop Petroniu.

În cadrul Centrului vor funcționa trei servicii sociale: Centrul de zi pentru copii, centru de tip rezidențial pentru copii și Centrul de tip rezidențial pentru persoane vârstnice.

Comentarii Facebook


Știri recente