Ce îndemn al Mântuitorului este ignorat de multe ori de noi oamenii?

„Puneţi la inimă acest cuvânt al Mântuitorului peste care trecem cu atâta uşurinţă, fără să gândim cu profunzime asupra lui: când cereţi ceva de la Dumnezeu să credeţi că veţi primi şi veţi primi”, a spus duminică Preasfinţitul Părinte Vincenţiu credincioşilor din parohia Mihai Vodă.   

Ierarhul i-a îndemnat să nu se îndoiască nicio clipă în momentele de rugăciune.

„Orice suferinţă, boală sau necaz oricât de mare ar veni asupra noastră, Dumnezeu ne poate izbăvi dacă noi credem”, a spus Preasfinţia Sa.

Preasfinţia Sa a făcut referire la textul vindecării orbului din Ierihon şi a afirmat că vindecarea s-a datorat credinţei lui în Hristos.

„Iată şi acest orb a crezut că Iisus îl poate vindeca de suferinţa lui necruţătoare”, a evidenţiat Preasfinţitul Părinte Vincenţiu.

Biserica Parohiei Mihai Vodă a a fost sfinţită de Mitropolitul primat Conon Arămescu-Donici în anul 1911.

Foto credit: Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor

Comentarii Facebook


Știri recente

Patriarhul României la spectacolul „Sf. Nicolae în mijlocul copiilor”: Apărător al dreptei credinţe şi învăţător al iubirii milostive

Patriarhul României a participat luni la ediția a 12-a Spectacolului cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor” şi a rostit un cuvânt de binecuvântare. Evenimentul a fost organizat de Sectorul învățământ şi activități cu tineretul al…