Ce distincţie a primit Paula Seling din partea Episcopiei Maramureşului

Paula Seling a fost premiată duminică de Episcopia Maramureşului şi Sătmarului, la finalul unui concert de pricesne desfăşurat în Catedrala din Baia Mare.

Artista a primit Ordinul Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitor din Maramureș „în semn de înaltă cinstire şi multă preţuire pentru promovarea, la cel mai înalt nivel artistic, a muzicii de mare valoare, a colindului, cântului şi pricesnelor tradiţionale româneşti, din demnitatea de fiică a satului şi Neamului românesc şi a Bisericii Ortodoxe Române”.

Distincţia i-a fost acordată de Preasfinţitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu vicar al Maramureşului şi Sătmarului.

Paula Seling a făcut anunţul pe contul oficial de Facebook, arătându-se foarte entuziasmată de primirea distincţiei.

„Sunt onorată, fericită și recunoscătoare! Aceasta zi mare mă face sa cred și mai tare că fiecare din noi putem alege să facem lumea un loc mai bun, cu ajutorul Lui Dumnezeu”, a notat interpreta pe contul personal de Facebook.

Paula Seling este o cunoscută artistă, personalitate TV, compozitoare, fostă realizatoare de emisiuni radio etc.

Împreună cu interpretul Ovi, Paula a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision 2010, unde duetul lor a ocupat locul 3.

Foto credit Paula Seling/Facebook

Comentarii Facebook


Știri recente

Simbolismul colivei

Încă din vremea Sfinţilor Apostoli, după cum precizează Sfântul Ioan Gură de Aur, se ţineau zile de pomenire a strămoşilor adormiţi în speranţa fericirii veşnice. Sâmbătă, 6 iunie, Biserica Ortodoxă se află în ziua ziua…