Ce au citit românii pe basilica.ro în 2018?

Cel mai deschis articol de pe site-ul Agenției de știri Basilica a fost nu unul religios, ci utilitar, de interes politic și social, legat de Referendumul pentru familie.

Ce au citit românii pe basilica.ro în 2018

  1. Românii au fost interesați cel mai mult de Cum arată buletinul de vot şi care sunt opţiunile.
  2. Pe poziția a doua s-a situat în acest an un articol publicat în 2017, legat de donația Patriarhiei Române către 20 spitale din țară, constând în aparatură medicală în valoare de 65.000 euro.
  3. O altă știre utilitară a prezentat mare interes: Programul sfințirii Catedralei Naționale. Importanța istorică a evenimentului și pelerinajul ce a urmat justifică situarea ei pe poziția a treia.
  4. Pe poziția a patra s-a aflat un subiect preluat de pe gsp.ro: Vreau să fac parte din echipa lui Hristos – mărturisirile de credință făcute de fotbalistul Mihai Neșu într-un interviu acordat site-ului sportiv
  5. Al cincilea cel mai citit articol din 2018 a fost cel despre înmormântarea unui monah de la Mănăstirea Putna, plecat la Domnul la numai 43 ani.

Cu speranța că am transmis măcar o parte din Binele de știut, vă invităm să ne urmăriți și în 2019 prin intermediul canalelor noastre online: site web, social media, newsletter, retrospectiva lunară pdf și aplicația Android.

Vezi și: Anul 2018 în imagini

Foto credit: Robert Nicolae / Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente