CBROM organizează prima Conferință Europeană de Medicină și Spiritualitate Creștină

Centrul Bisericesc din München (CBROM) va fi în perioada 15-17 noiembrie gazda primei Conferințe Europene de Medicină și Spiritualitate Creștină.

Potrivit organizatorilor, dialogul dintre medicină și spiritualitate creștină devine nu numai necesar, dar și inevitabil.

Acest lucru este urmare a faptului că domenii precum psihoneuroimunologia, medicina comportamentală sau psihologia sănătății au determinat o deschidere tot mai mare și preocupări științifice tot mai concrete susținute pentru evaluarea diverselor elemente prezente în câmpul vast al practicilor și activităților omenești cu relevanță medicală.

Evenimentul se doreşte a fi o dublă premieră, întrucât în timpul conferinţei va fi lansată platforma de dialog și cercetare “European Network for Medicinine and Christian Spirituality”.

Platforma va avea ca scop punerea la dispoziţia celor interesaţi prezentări cu tematică specifică și dezbateri referitoare la posibilitățile concrete de colaborare și promovare a dialogului dintre spiritualitatea creștină și științele medicale în spațiul european.

Informaţii cu privire la program şi organizare sunt disponibile pe site-ul CBROM.

Foto credit: Ziarul Lumina

Comentarii Facebook


Știri recente