Catedrala Mântuirii Neamului

Edificarea unei catedrale în București închinată cinstirii după cuviință a celor care s-au jertfit, de-a lungul întregii noastre istorii, pe altarul credinței, libertății, demnității și unității neamului, își are adânci rădăcini în istoria poporului român. Greutățile vremurilor și neputințele oamenilor au făcut ca și în privința edificării unei Catedrale-simbol să fim în urma celorlalte popoare ortodoxe. Credincioșii de pretutindeni au acum ocazia să contribuie la construirea celui mai important lăcaș de cult al românilor ridicat în timpurile noastre: Catedrala Mântuirii Neamului. Cei care donează deja constant o sumă de bani, sunt conștienți de faptul că puținul lor de acum se va materializa, mai târziu, într-un simbol al tuturor românilor. Încercăm și noi să aflăm răspunsuri la întrebarea de ce să donez, sau de ce am nevoie de această Catedrală, stând de vorbă cu unii donatori.

„M-am hotărât să contribui în momentul în care a început construcția catedralei. A apărut un mod simplu și comod pentru toți românii creștini, adică printr-un SMS putem trimite o sumă de bani. Așadar poate să o facă oricine”, a mărturisit biologul Otilia Mihail.

Aflați care sunt modalitățile prin care puteți contribui la ridicarea viitoarei catedrale patriarhale accesând site-ul catedralaneamului.ro. Tot de pe această platformă online aflați și care este stadiul actual al lucrărilor.

Comentarii Facebook


Știri recente