Cărți educative pentru copiii Centrului Episcop Melchisedec

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Neamț a donat marți, 5 februarie, o serie de cărți educative beneficiarilor Centrului de zi pentru copii din familii în dificultate „Episcop Melchisedec” din Roman, informează „Ziarul Lumina”.

Volumele au ajuns la copiii din centru prin intermediul prof. Maria Ghiniță, inspector zonal al ISJ Neamț, și fac parte din colecția „Cheia cunoașterii” a Editurii Readerâs Digest.

„Activitatea de la Centrul de zi pentru copii în dificultate «Episcop Melchisedec» s-a derulat cu binecuvântarea Preasfințitului Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, sub coordonarea Alexandrei Clapa, directorul centrului, și are drept scop ajutorarea unor elevi din școlile romașcane. De asemenea, acțiunea dorește să-i mențină pe copii aproape de școală și de Biserică, să-i stimuleze pentru a învăța mai bine și a fi mai buni, atât în raport cu cei din jur, cât și cu ei înșiși”, a spus pr. Constantin Gherasim, inspector în Probleme de tineret și mass-media al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Comentarii Facebook


Știri recente