Care sunt celebrele cuvinte rostite de Sfântul Ioan Gură de Aur în momentul trecerii sale la cele veşnice?

Sfântul Ioan Gură de Aur

În perioada păstoririi sale ca Arhiepiscop al Constantinopolului, Sfântul Ioan Gură de Aur a acuzat, în cuvântările sale, starea de decadență a elitelor imperiale, atrăgându-și adversitatea mai-marilor bizantini, în primul rând a împărătesei Eudoxia. Astfel că, spre sfârșitul anului 403 și începutul anului 404, a fost exilat din capitala imperiului. În drum spre Pityus, un orășel pe malul răsăritean al Mării Negre, într-un sat alături de Comana, istovit de călătorie, Sfântul Ioan Gură de Aur își dă duhul în mâinile lui Dumnezeu. Spune-ne care sunt celebrele sale cuvintele rostite în momentul trecerii la cele veşnice şi poţi câştiga o Biblie cu fermoar.

Te poţi înscrie la Concursul nostru Cuvântul Lui Dumnezeu Pentru Tineri prin inserarea unui comentariu unic la acest articol, în care să ne precizezi până duminică, 20 noiembrie 2016, ora 23:59răspunsul, numele şi prenumele real, precum şi o adresă de e-mail validă.

În urma tragerii la sorţi, câştigătorul va fi anunţat pe www.basilica.ro la secţiunea Concursdar şi pe pagina oficială de facebook a Agenției de știri Basilica şi apoi va intra în posesia premiului.

Regulamentul şi câteva informaţii practice pot fi consultate mai jos.
#CuvântulLuiDumnezeuPtTineri: Informaţii practice – Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente