Canonul Sf. Ierarh Nicolae în format audiobook

Postul Radio Lumina al Episcopiei Severinului și Strehaiei a realizat de curând un nou audiobook, Canonul Sf. Ierarh Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei. Apărut în condiții deosebite, CD-ul a fost produs cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, adresându-se credincioșilor cu evlavie la acest mare sfânt al Ortodoxiei.

Lectura canonului aparține Pr. Arhid. Dr. Adrian Cristian Mazilița, consilierul sectorului Administrativ al Centrului eparhial din Drobeta Turnu Severin, dirijor al corului Kinonia și compozitor de muzică bizantină.

Pe parcursul celor aproape 80 de minute de înregistrare, ascultătorii se pot bucura de rugăciunile cuprinse în canon, alcătuite în cele opt glasuri de către Sf. Iosif Imnograful.

Sf. Ierarh Nicolae este iubit și chemat pretutindeni în ajutor, fiind cunoscut ca un prieten și cald mijlocitor către Dumnezeu pentru toți: copii și bătrâni, mireni și monahi, păstori și păstoriți, toți găsindu-și alinarea, mângâierea și ajutorul sub omoforul plin de har și iubire al Sf. Nicolae.

Cei ce doresc, pot asculta fragmente din această minunată lucrare pe site-ul www.sinaxar.ro al Episcopei Severinului și Strehaiei.

Pr. Arhid. Dr. Adrian Cristian Mazilița este cunoscut pentru vocea caldă și timbrul inconfundabil din sinaxarul audio, disponibil pe majoritatea site-urilor ortodoxe, de asemenea, o producție Radio Lumina. Alte audiobook-uri pe care sfinția sa le-a înregistrat și imprimat pe CD: Sinaxar luna septembrie, Evangheliile dupa Ioan și Luca, Epistolele Sobornicești, Sf. Antonie de la Iezer, Viața și Acatistul.

Totodată, eforturile părintelui Arhid. Adrian Cristian Mazilița și ale echipei de producție sunt concentrate asupra următoarelor apariții: Epistolele Sf. Ap. Pavel și Faptele Sf. Apostoli.

Comentarii Facebook


Știri recente