Campionii bucuriei – Concurs de ciclism, iulie 2015

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argesului si Muscelului a organizat sâmbătă, 11 iulie 2015, o nouă ediție a concursului de ciclism sub egida ,,Campionii Bucuriei”, potrivit eparhiaargesului.ro.

S-au înscris peste o sută de persoane din municipiul Curtea de Argeș, dar și din localitățile aflate pe valea râului Argeș, precum și din municipiul Pitești.

Startul a fost dat de Înaltpreasfinția Sa, din apropierea Mănăstirii Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul din Corbeni, competiția desfășurându-se pe traseul: Corbeni, Albești, Cerbureni, Curtea de Argeș, cu sosire la Catedrala Arhiepiscopală.

Organizarea acestui eveniment sportiv deosebit, se datorează Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, care a obținut toate aprobările legale necesare din partea instituțiilor de resort, toate etapele competiției fiind atent supravegheate și coordonate de Părintele Consilier Arhidiacon Caliopie Cristian Ichim.

Festivitatea de premiere a fost organizată pe platoul din fața Catedralei Arhiepiscopale, prezenți fiind și Ionuț Iftimoaie, multiplu campion la K-1 și kickboxing și Mihai Leu, campion mondial la box și campion național la raliu.

Câștigătorii acestei ediții la ciclism sunt:

Locul I – Duțescu Alin George din municipiul Pitești;

Locul II – Codeci Radu Adrian din municipiul Curtea de Argeș;

Locul III – Florescu Andrei din municipiul Curtea de Argeș.

Au fost oferite diplome, medalii și premii în bani.

Toți concurenții Campioni ai Bucuriei au fost invitați de către Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, în Sala Manole, unde au socializat, au făcut fotografii și au primit autografe de la vedetele invitate.

Participanții au primit din partea Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului câte un tricou care le va aminti de această frumoasă competiție.

Comentarii Facebook


Știri recente