Campionat de fotbal interparohial în Călăraşi arbitrat de Alexandru Tudor

În localitatea Dor-Mărunt din Călăraşi a avut loc duminică a treia ediție a campionatului de fotbal „Cupa Tinereții”, organizat de Protopopiatul Lehliu cu ocazia sărbătorii Sfântului Ioan Valahul, ocrotitorul protoieriei.

La startul competiției s-au prezentat 12 echipe alcătuite din copii de la de la mai multe parohii din protopopiat.

În baza unui parteneriat, Asociația Județeană de Fotbal Călărași a asigurat mingile turneului şi a trimis arbitrii profesionişti pentru competiţa interparohială, informează Eparhia Sloboziei şi Călăraşilor.

În fazele finale ale competiției, meciurile au fost arbitrate de Alexandru Tudor, fost arbitru FIFA până în anul 2016, iar până în anul 2018 arbitru în cadrul Federației Române de Fotbal, în prezent Observator în cadrul F.R.F.


Ce spune unul dintre cei mai titraţi arbitri români despre trăirea ortodoxă?


La sfârșitul campionatului au fost acordate diplome pentru toate echipele, iar locurile 1-4 au primit premii în bani şi medalii după cum urmează:

  • locul 1 – parohia Răzvani-500 de lei,
  • locul 2- parohia Dor-Mărunt Gară-400 de lei,
  • locul 3- parohia Valea Presnei -300 de lei,
  • locul 4 – parohia Rași-200 de lei.

Fotbalistul desemnat jucătorul turneului a primit o minge, iar golgheterul o cupă.

Premiile au fost înmânate de părintele protopop Mihail Zotta și de Udrea Costel, secretar al AJF, care au transmis copiilor că astfel de competiții sunt prilej de bucurie și satisfacție atât pentru organizatori, cât și pentru participanți.

Foto credit: Protoieria Lehliu

Comentarii Facebook


Știri recente