Campania „Masa Bucuriei” a strâns peste 50 tone de alimente într-o singură zi

Peste 50 de tone de alimente au fost donate sâmbătă, 20 aprilie 2019, în cadrul campaniei „Masa Bucuriei” desfăşurată de Misiunea Socială Diaconia în Republica Moldova.

„Toate donațiile acumulate se vor transforma în prânzuri calde, distribuite pe parcursul întregului an în cinci cantine sociale din țară, și pachete alimentare oferite persoanelor nevoiașe”, au anunţat organizatorii pe site-ul oficial.

Campania s-a desfăşurat în peste 120 de magazine din 20 de localități din Republica Moldova, unde cei peste 1000 de voluntari au întâmpinat cumpărătorii cu îndemnul de a dona produse neperisabile pentru sprijinirea cantinelor sociale destinate persoanelor vârstnice și celor din familii sociale vulnerabile.

„Mulţumim tuturor celor care au dăruit timp, resurse şi au contribuit la organizarea şi desfăşurarea campaniei. „Masa Bucuriei” ne demonstrează că prin coeziune naţională putem realiza lucruri mari”, a declarat Igor Belei, directorul Misiunii Sociale „Diaconia”.

Misiunea Socială „Diaconia” este structură a Mitropoliei Basarabiei şi membră a Federației Filantropia, care activează pe întreg teritoriul Republicii Moldova, fiind unul dintre cei mai mari prestatori de servicii sociale.

Citeşte şi: 13 programe sociale derulate de Misiunea Diaconia a Mitropoliei Basarabiei

Foto credit: Misiunea Diaconia

Comentarii Facebook


Știri recente