Campania „Dăruim aripi copiilor noştri” organizată de parohul din Râpa de Jos şi-a îndeplinit obiectivul

Părintele Iustinian Dacian Oprea, parohul parohiei Râpa de Jos din Eparhia Alba Iuliei, a organizat campania „Dăruim aripi copiilor noştri” prin care a ajutat zeci de elevi la început de an şcolar.

În cadrul proiectului, au fost oferite copiilor din comunitatea parohială peste 50 de ghiozdane echipate cu rechizite şcolare.

„Spre marea noastră bucurie, la apelul lansat de Parohia Ortodoxă Râpa de Jos au răspuns numeroşi oameni de bine, motiv pentru care numărul ghiozdanelor cu rechizite şcolare a fost mult mai mare decât ne-am fi aşteptat. Astfel, am putut să facem o surpriză plăcută mai multor elevi din clasele 0-VIII, precum şi unor copii de grădiniţă”.

„Ca urmare a acestor fapte frumoase și deosebite, considerăm că un om educat este un om cu adevărat liber şi, de aceea, pe lângă scopul primordial de a veni în sprijinul părinţilor unor elevi la începutul anului şcolar 2021-2022, campania Dăruim aripi copiilor noştri şi-a stabilit încă un obiectiv, respectiv acela de a-i face pe copii să înveţe care este adevărata putere a unităţii”, a declarat Părintele Iustinian Dacian Oprea.

El le-a mulţumit tuturor celor care au făcut posibilă reuşita acestui proiect.

Citeşte şi: Prin eforturile preotului lor paroh, zeci de copii din Râpa de Jos au primit biciclete

Foto credit: Arhiepiscopia Alba Iuliei

Urmăreşte-ne pe Twitter: @agentiabasilica

Comentarii Facebook


Știri recente