Campania „Dăruiește (cu) bucurie” vine în ajutorul persoanelor fără adăpost

Episcopia Slatinei și Romanaților, în parteneriat cu I.S.J. Olt, organizează în Slatina, Caracal, Corabia, Balș și Drăgănești-Olt cea de-a II-a ediție a campaniei „Dăruiește (cu) bucurie!”, pentru a veni în sprijinul persoanelor fără adăpost și a persoanelor nevoiașe.

Campania se va desfăşura în perioada 25 octombrie – 25 decembrie 2018.

„Mulți dintre noi avem haine pe care nu le mai purtăm, dar care pot fi de un mare ajutor acelora care nu mai au nimic”.

„Așadar, apelăm la Dvs. pentru a dona orice ar putea fi de folos pentru persoanele fără adăpost, pe timpul iernii: haine groase, paltoane, pulovere, hanorace, blugi, pături, saci de dormit, dar și încălțăminte de toate mărimile: bocanci, cizme, sau ghete, adresând rugămintea ca acestea să fie în stare bună, să nu fie murdare sau rupte”, menţionează Eparhia pe site-ul oficial.

Donaţiile pot fi efectuate la fiecare biserică din orașele menționate sau la Centrul Social al Episcopiei Slatinei și Romanaților, situat în orașul vechi, pe strada Grădiniței, nr. 1.

Foto Credit: Rediff.com

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Hirotesii la Reședința Patriarhală | FOTO

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a hirotesit marţi în arhimandrit, iconom stavrofor, iconom sau sachelar 50 de preoţi din Arhiepiscopia Bucureştilor. Slujbele au fost oficiate în Paraclisul istoric „Sf. M. Mc. Gheorghe” al Reședinței Patriarhale.  …