Campania „Crăciunul continuă”. Prima acțiune din 2017 s-a desfășurat în localitățile brașovene Cristian și 1 Mai

Peste 180 persoane, familii cu mulți copii, au beneficiat sâmbătă, 14 ianuarie 2017, de darurile oferite de voluntarii Asociației Sfânta Maria din comuna Cristian, județul Brasov, informează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

Aceasta a fost prima acţiune din cadrul Campaniei Crăciunul continuă prin care se încearcă sensibilizarea publicului spre nevoile celor care după sărbători sunt foarte repede uitaţi.

Debutul campaniei a coincis cu botezul unui băiețel de 14 ani părăsit de mămică de la doi ani şi crescut cu greutate doar de tatăl său la periferia localităţii Cristian.  Pentru că nu a mers nicio zi la şcoală, va fi sprijinit să se înscrie în programul A doua şansă şi va integrat în toate activităţile Asociaţiei şi ale comunităţii.

Cei 155  bolnavi ai Secţiei de Psihiatrie Cronici din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie din localitatea 1 Mai, județul Braşov, au primit cutii cu dulciuri, alimente şi haine.

Tot sâmbătă au fost vizitate cinci familii cu mulţi copii din aceeaşi localitate.  Acestea au primit  cutii cu haine, pături, jucării şi alimente trimise de mai mulţi donatori din ţară și străinătate.

Campania se va derula pe tot parcursul lunii ianuarie, perioadă în care vor fi ajutaţi sute de copii şi adulţi din mai multe localităţi din zona Braşovului.

Comentarii Facebook


Știri recente