Calendarul creștin ortodox 2013

Arhiepiscopia Bucureștilor și Patriarhia Română au publicat Calendarul creștin-ortodox 2013, în patru formate: tip foaie (de perete), tip agendă, de perete cu spiră metalică și de birou.

Calendarul bisericesc tip foaie de perete cuprinde calendaristica pentru anul 2013 și rânduieli bisericești aprobate de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Calendarul tip agendă a fost publicat în formatul de bază, 48 de pagini, și cuprinde: Cuvântul înainte al Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Rugăciunile începătoare; calendaristica anului 2013, rânduielile bisericești aprobate de Sfântul Sinod, dar și prezentarea Sectorului Pelerinaje al Patriarhiei Române și a componentelor Centrului de presă BASILICA al Patriarhiei Române (Radio Trinitas, Trinitas TV, publicațiile Lumina, Agenția de Știri BASILICA și Biroul de Presă).

Calendarele pot fi achiziționate de la pangarele bisericilor din Arhiepiscopia Bucureștilor, de la librăriile și magazinele de cărți și obiecte bisericești ale Patriarhiei Române și ale Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Comentarii Facebook


Știri recente