Cadouri pentru copiii de la Așezământul Social Ocna Mureș

Copiii ocrotiți în casa de tip familial din cadrul Așezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” Ocna Mureș au sărbătorit anticipat Ziua Copilului primind cadouri surpriză de la prietenii din cadrul Asociației Maria Agapia Aiud. Cei 14 copii din cadrul casei de tip familial au fost vizitați în această săptămână de medicii Adriana și Vasile Câmpean, reprezentanții Asociației Maria Agapia Aiud, care le-au adus rechizite, dulciuri, enciclopedii și dicționare. Cadourile au fost strânse în urma unei colecte de materiale organizate de către Asociația Maria Agapia la nivelul municipiului Aiud.

„Nu este prima dată când copiii noștri primesc cadouri de la Asociația Maria Agapia. Cunoscându-i pe acești oameni inimoși, știm că nu este nici ultima dată când ne vizitează. Le mulțumim și le dorim ca tot binele făcut să se răsfângă asupra lor”, a declarat Ciprian Orga, coordonatorul Așezământului „Sfântul Mucenic Ciprian” Ocna Mureș.

Așezământul Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureș funcționează în cadrul rețelei sociale a Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia având în prezent trei module: centru educațional pentru copii, serviciul socio-medical de îngrijire la domiciliu pentru persoanele vârstnice, și o casă de tip familial în care sunt ocrotiți aproximativ 20 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani.

Comentarii Facebook


Știri recente