Burse de studiu pentru liceenii merituoşi, la Buzău

Pentru al treilea an consecutiv, Centrul Cultural-Filantropic ”Sfânta Parascheva“ din Buzău oferă 26 de burse lunare, în valoare de 300 de lei fiecare, liceenilor din judeţ cu rezultate foarte bune la învăţătură, dar cu o situaţie materială precară, informează TRINITAS TV.

Lunea aceasta, la Seminarul Teologic Ortodox ”Chesarie Episcopul“, s-a întrunit comisia de evaluare pentru acordarea burselor. Candidaturile au fost jurizate de profesori de la mai multe licee buzoiene şi de reprezentanţi ai sponsorilor. La întâlnire a participat şi Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei.

Bursele vor fi acordate începând din această lună, pe o perioadă de un an, cu posibilitatea prelungirii, în cazul unor rezultate ulterioare remarcabile.

Comentarii Facebook


Știri recente

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei şi Romanaţilor

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează sâmbătă primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei.  Patriarhul Daniel i-a transmis PS Sebastian un mesaj de felicitare. Preasfinţitul Părinte Sebastian s-a născut în 5 noiembrie 1966, în…