Bucuria colindelor în Cetatea Basarabilor

La Centrul de Cultură și Arte George Topârceanu din municipiul Curtea de Argeș a avut loc în 18 decembrie 2016 un concert de colinde. Evenimentul s-a desfășurat în prezența și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului. Publicul argeșean a apreciat prestația celor trei formații corale care au prezentat atât colinde tradiționale românești, cât și colinde  din repertoriul internațional, informează site-ul oficial al Eparhiei Argeşului.

În prima parte a programului a urcat pe scenă corala Chiril Popescu a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, dirijată de părintele Nicolae Popescu. A urmat corul Orfeu al Centrului de Cultură și Arte George Topârceanu, dirijat de profesor Alexandru Ionescu.

În final, Corul Seminarului Teologic Neagoe Vodă Basarab din Curtea de Argeș a încântat publicul argeșean cu un pogram de colinde animat și de membrii Asociației Rest. Art care au asigurat partea instrumentală.

Cu această ocazie, Chiriarhul Eparhiei a transmis credincioșilor argeșeni  îndemnul de a se bucura de săbătoarea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.

În această săptămână vor avea loc și alte concerte de colinde în marile centre din cele șase protopopiate ale Eparhiei.

Comentarii Facebook


Știri recente