Broșură cu Rânduiala procesiunii cu moaștele Sfântului Voievod Martir Constantin Brâncoveanu

La Editura „Cuvântul Vieții” a Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a apărut broșura intitulată Rânduiala procesiunii cu moaștele Sfântului Voievod Martir Constantin Brâncoveanu, dedicată evenimentului care va avea loc pe data de 21 mai 2014.

După cum aflăm de la Sectorul Cultural și Comunicații Media al Arhiepiscopiei Bucureștilor, în cadrul broșurii regăsim prezentarea detaliată a procesiunii care va începe de la Catedrala Patriarhală începând cu orele 15:00 și se va încheia la biserica Sfântul Gheorghe – Nou la orele 17:00, cu o rânduială specială de înconjurare a bisericii cu moaștele Sfântului Voievod Martir Constantin Brâncoveanu.

Pe tot parcursul procesiunii se vor cânta: Troparul Învierii, Troparul Sfinților Mucenici și Troparul și Condacul Sfinților Martiri Brâncoveni. La fiecare oprire se va rosti ectenia întreită și condace din Acatistul Sfinților Martiri Brâncoveni.

Comentarii Facebook


Știri recente

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei şi Romanaţilor

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează sâmbătă primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei.  Patriarhul Daniel i-a transmis PS Sebastian un mesaj de felicitare. Preasfinţitul Părinte Sebastian s-a născut în 5 noiembrie 1966, în…