Brașov. Campania Donează sânge, salvează o viață! în localitatea Rupea

Preoți și credincioși din orașul Rupea, județul Brașov s-au alăturat în data de 19 iunie 2017, Campaniei Donează sânge, salvează o viață. Aceștia au venit în sprijinul celor aflați în suferință.

Activitatea a fost organizată de Asociația Filantropia Ortodoxă a Arhiepiscopiei Sibiului în parteneriat cu centrul de Centrul de Transfuzie Sanguină Brașov și Protopopiatul Rupea.

Potrivit lui Marius Talmațchi, inspector în cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, prin  activitate desfășurată se dorește ajutorarea celor aflați în nevoie, informează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

Prin această activitate ne dorim să sensibilizăm opinia publică în privința nevoii de sânge din spitalele din România și vrem să venim în ajutorul semenilor când aceștia sunt în necaz și au nevoie de spitalizare. Ne bucurăm că oamenii au răspuns în număr mare la solicitarea noastră și sperăm că și pe viitor vor veni cât mai mulți oameni să doneze sânge, a spus Marius Talmațchi

Anul acesta, peste 375 de persoane din Arhiepiscopia Sibiului au donat sânge. Numărul total al donatorilor de la începerea campaniei este de 1250.

Comentarii Facebook


Știri recente