Biserica alături de medici şi pacienţi, în urma incendiului din Capitală

Voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, coordonaţi de părintele Arhimandrit Ciprian Grădinaru, au donat miercuri, 04 noiembrie 2015, alimente precum şi alte ajutoare materiale familiilor victimelor incendiului din Capitală. De asemenea, medicilor și cadrelor medicale li s-au oferit un ajutor constând în alimente, produse de curățenie și antiseptice.Acestea au fost distribuite în cadrul spitalelor bucureştene: Elias, Floreasca șiBagdasar-Arseni.

„Am văzut oameni chinuiți, oameni pentru care nu contează nimic mai mult decât sănătatea, iar atunci când medicii fac tot ce le stă în putere, capătă încredere și speră. Este bine să îi ajutam pe cât putem și să le arătăm că ne pasă de ei și că nu suntem indiferenți la suferința lor”, a precizat un voluntar de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului.

După cum aflăm de la părintele Cezar-Antonio Dumitraşcu, Consilier Patriarhal în cadrul Sectorului Social-Filantropic al Administraţiei Patriarhale, au fost distribuite 2 tone de apă, 200 de sandwich-uri, 100 kg fructe, pachete de cafea, sticle cu săpun lichid, detergenţi precum şi alte ajutoare materiale.

Comentarii Facebook


Știri recente