Biserica alături de copiii aflați în nevoie

Sectorul Social-Misionar al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor a organizat vineri, 03 octombrie 2014, o activitate de socializare pentru copiii beneficiari ai Centrului de Consiliere și Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate, potrivit sf-esc.ro.

În cadrul întâlnirii, copiii au vorbit despre impresiile din primele zile de școală dar și despre impresiile din excursia organizată în Municipiul Constanța în data de 27 septembrie 2014 și au vizionat alături de părinți fotografiile realizate în excursie.

Copiilor le-a plăcut spectacolul oferit de delfinii din cadrul Delfinariului, speciile de pești pe care le-au văzut la Acvariu, precum și păsările exotice și animalele din microrezervația Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

La finalul întâlnirii, copiii care au mers în excursie au primit din partea McDonald’s Constanța câte o diplomă de participare pentru talentul neîntrecut, marea pricepere și dibăcia rară demonstrată la Atelierul de creație pentru copii, realizat de către reprezentanții McDonald’s.

Comentarii Facebook


Știri recente