Biserica alături de cei aflaţi în nevoi

Cu purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, desfășoară proiectul social Masa bucuriei, în care părintele slujitor Iosif Viorel de la parohia Godeni, protoieria Câmpulung Muscel, a dăruit miercuri 22 iulie 2015, alimente și dulciuri unei familii defavorizată social, potrivit eparhiaargesului.ro.

De la suflet, la suflet, parohia Priboienii de Sus

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului – Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, prin parohia Priboienii de Sus desfășoară proiectulDe la suflet la suflet. În cadrul acestei activități, părintele Negoi Marian, în vizita pastorală efectuată miercuri 22 iulie 2015 a ajutat o familie defavorizată social, cu 2 copii, cărora le-a dăruit îmbrăcăminte alimente si lemne pentru incalzire.

Masa bucuriei, parohia Corbșori, protoieria Curtea de Argeș

În Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, cu purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, a inițiat proiectul filantropic Masa bucuriei, prin care familiile defavorizate social se bucură de alimente din partea parohiilor.

Părintele paroh Ghiniță Alexandru de la parohia Corbșori, protoieria Curtea de Argeș, în colaborare cu domnul Dan Constantin Mieilă, președintele Comunității Românilor din Monteregie – Canada, au oferit miercuri 22 iulie 2015 alimente pentru 10 familii din parohie.

Comentarii Facebook


Știri recente