Biserica ajută elevii să meargă la școală

Sute de copii din județul Prahova au primit în această perioadă rechizite gratuite din partea parohiilor din Protopopiatul Ploiești. Urmare apelului făcut de Arhiepiscopia Bucureștilor, de a veni în sprijinul elevilor nevoiași, preoții au cumpărat rechizite în valoare de peste 20.000 de lei, informează TRINITAS TV. Acestea au fost donate atât în biserici, cât și în școli. O astfel de acțiune a fost organizată joia aceasta și la Biserica ”Acoperământul Maicii Domnului”.

„Toate parohiile din protopopiat sprijină pe copiii care sunt în nevoie. Noi, suntem singurii care mergem nu din curte în curte, ci din casă în casă și vedem toate suferințele. Atunci, unde este nevoie intervenim cu toată dragostea. Așa pot înțelege cei ce contribuie la Biserică faptul că din darul lor se întoarce către cei ce se află în nevoie”, a mărturisit Părintele Protopop Ștefan Mușat – Protopopiatul Ploiești.

Preoții din Protopopiatul Ploiești îi vor mai ajuta pe elevi și cu manuale, dar și cu fișele necesare pentru disciplina Religie.

Comentarii Facebook


Știri recente