Binecuvântare pentru Oastea Domnului din partea Mitropolitului Banatului și a Arhiepiscopului Aradului

În seara zilei de duminică, 21 august 2016, Înaltpreasfințitul Părinte Ioan, Mitropolit Banatului, însoțit de Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, au fost prezenți la Catedrala Veche din Arad.

Prezența ierarhilor a fost ocazionată de adunarea generală anuală a Oastei Domnului care și în anul acesta a avut loc în Catedrala Veche din Arad, a precizat Prof. Marcel Tang.

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Ioan s-a aflat în această duminică într-o vizită canonică în Arhiepiscopia Aradului, la Parohia Sebiș II unde, împreună cu Înaltpreasfințitul Arhiepiscop Timotei, a târnosit biserica parohială.

La întâlnirea cu membrii Oastei Domnului, Mitropolitul Banatului a rostit un cuvânt de învățătură prin care a făcut referire în mod deosebit la Pericopa Evanghelică din duminica anterioară, precum și la cea actuală.

La final, Arhiepiscopul Aradului a mulțumit Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Ioan pentru dragostea și purtarea de grijă arătate eparhiei arădene și pentru vizitele pastorale din această duminică, la mai multe parohii ale Eparhiei Aradului.

Comentarii Facebook


Știri recente