Basilica Travel va returna costul biletelor de avion pentru pelerinajele în Israel anulate în pandemie

Reprezentanții Basilica Travel au anunțat că vor putea returna costul biletelor de avion achitate de turiști pentru pelerinajele în Israel care au fost anulate anul trecut, din cauza pandemiei de Covid-19.

„Pandemia și ulterior măsurile adoptate la nivel național și internațional pentru limitarea răspândirii Covid-19 au dus la efecte negative în industria turismului și continuă să o facă, generând această dificultate financiară pe care o parcurgem în a restitui sume pe care încă nu le-am recuperat de la parteneri”, se anunță în comunicatele publicate de agenția de pelerinaje.

Agenția de pelerinaje Basilica Travel a făcut toate demersurile necesare către companiile Blue Air și Tarom și abia anul acesta va fi în măsură să recupereze costurile pentru serviciile neonorate.

„Suntem în măsură să vă anunțăm ca putem începe negocierea directa pentru recuperarea acestor depozite și restituirea lor către dumneavoastră”, au mai transmis reprezentanții Basilica Travel.

„Având în vedere că, în perioada 24.03 – 17.06.2020, Basilica Travel a avut activitatea suspendată în totalitate, efectele resimțindu-se încă, nu putem decât sa sperăm că veți fi solidari cu noi în continuare pentru depășirea acestei situații ce nu a ținut de Basilica Travel.”

Compania Blue Air a deschis anul trecut un concordat preventiv prin KPMG Restructuring SRL, care s-a finalizat abia anul acesta, printr-o decizie a Tribunalului București din 7 ianuarie.

Atât Blue Air, cât și Tarom au primit ajutoare de la stat și vor putea returna banii pentru zborurile anulate.

Basilica Travel a oferit drept dovadă copii online după demersurile făcute pe lângă cele două companii în scopul recuperării acestor sume și returnarea lor pelerinilor.

Dosarul demersurilor făcute pe lângă compania Blue Air poate fi consultat online aici.

Dosarul demersurilor făcute pe lângă compania Tarom poate fi consultat online aici.

Foto credit: Freepik.com

Comentarii Facebook


Știri recente